Справжню італійську піцу відтепер можна спробувати у Тернополі (Відео)

Опубліковано:
24 Червня, 2020

Фабрика піца” відкрила новий заклад на БАМі (бульв. Петлюри 10). Ресторан має простору дитячу ігрову зону з лабіринтами, басейном з кульками. Є забава для дітей і можливість для батьків та й просто дорослих посидіти у затишному атмосферному закладі.

Головна ж фішка нового закладу — це випікання справжньої італійської піци з дотриманням головних стандартів прийнятих в Італії, на батьківщині цієї улюбленої страви мільйонів

Читайте також

5 фактів про добру піцу, яких ви не знали 

“Щоб створити справді смачну піцу, треба готувати з любов’ю”, – говорить піцейола “Фабрики піци” – крім того, головними складовими доброї піци за словами майстра піци є:

  • Італійське борошно, що робить піцу “легкою”, тісто особливо смачним, а краї хрумкими. 
  • Ручна робота, як цього вимагає технологія приготування справжньої італійської піци. 
  • Випікання в італійській печ, найкраще пристосованій для приготування піци. 
null

Усе це присутнє у закладах “Фабрики піци”. Дотримання кращих стандартів потребувало значних інвестицій — але чудовий смак піци, на думку засновників “Фабрики піци” вартує інвестицій.

“Італійці виготовляють найкраще обладнання для випікання піци. Добра італійська піч коштує у 5 разів дорожче, від тих, що традиційно встановлюють в українських піцеріях. Проте той, хто спробує нашу піцу, зрозуміє – інвестиція у якісне обладнання і складники вартує того. Цю перевагу буквально відчуваєш на смак. Про це говорять наші гості. Тісто  виходить особливо смачним та “легким”, – зауважив співвласник закладу Руслан Мотиль.

Не біда, якщо Вам не вдається прийти особисто. 

  • Працює безкоштовна доставка за телефоном — 098 550 20 55

Крім того — мережа закладів зберігає доступні ціни та радує гостей гнучкою системою знижок. 

  • Щопонеділка – кожна друга піца за половину ціни
  • Кожна 8-ма піца — безкоштовна

Тож, варто прийти і спробувати.

Окрім традиційних італійських  “Мілано”Капрічоза, – на “Фабриці піци” можна скуштувати піци створені за оригінальними рецептами, в тому числі самими прихильниками закладу. Зокрема, тут є  “Бомба” для тих, хто любить м’ясо та різні види ковбас, а також піца для справжніх любителів гарних фотографій, активного і веселого життя — ІнстаПіца, створена самими користувачами популярної соцмережі.

“Робимо людей щасливими!” – наше гасло”, – говорить Руслан Мотиль – “Ми хочемо, щоб наші гості були задоволеними, а тому намагаємося і їх залучити до створення найсмачнішої страви. Адже створене тобою – смакуватиме краще. Так з’явилась ІнстаПіца і кілька інших рецептів”. 

Тож, коли хочеться смачненького, щоб пригостити друзів чи родину — телефонуйте та замовляйте за номером: 098 550 20 55, або приходьте на “Фабрику піци” KIDS за адресою: бульвар Симона Петлюри, 10. Ви точно не пошкодуєте і гарно проведете час у новому атмосферному закладі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піца, #тернопіль, #тернопільські новини, #фарика піци
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: