Обвинувачений у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 2 громадянам у селі Гнильче залишатиметься під вартою

Опубліковано:
23 Червня, 2020

Рішенням апеляційного суду Тернопільської області залишено в силі ухвалу Підгаєцького районного суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному у завдані тяжких тілесних ушкоджень 2 хлопцям у с. Гнильче. Ухвалу оскаржував захисник підозрюваного.

Апеляційний Суд погодився із позицією прокурора щодо існування реальних ризику уникнення відповідальності громадянина Ч., у випадку зміни йому запобіжного заходу на домашній арешт. Тому, відповідно до рішення суду першої інстанції, особа перебуватиме під вартою до 31 липня 2020 року.

Нагадаємо, 25.05.2020 року у с. Гнильче Підгаєцького району Тернопільської області місцевий житель умисно завдав двом особам множинні удари, чим спричинив потерпілим тяжкі тілесні ушкодження. На даний час вони перебувають у лікарні.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України.

За принципової позиції прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. Триває досудове розслідування.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення інкримінованого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. .

Прес-служба прокуратури
Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гнильче, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #під вартою, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: