Тернопільська лікарня переповнена хворими на COVID-19

22.06.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

В інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги перебувають 37 пацієнтів з діагнозом «коронавірус», з них 1 на кисневій підтримці та 2 на кисневому концентраторі. Ще у двох підозрюють COVID-19. Про це повідомляє «Файне місто».

Як зазначає головний лікар першої міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський, із 50 ліжок маже більшість заповнені. В інфекційному відділенні 80% хворих на коронавірус. Троє пацієнтів у важкому стані. В інших хворих стан середньої важкості.

«В усіх пацієнтів з COVID-19 є підтверджений діагноз – пневмонія. У деяких хворих ще виявили серцеву недостатність та цукровий діабет. Наразі, водній палаті знаходиться по 1-2 пацієнти», — додає Ярослав Чайківський.

Якщо ж кількість хворих наділі буде зростати, то лікарню перепрофілюють в шпиталь. У першій міській лікарні будуть приймати тільки пацієнтів з COVID-19. Що ж стосується пацієнтів, які находяться в мед закладі з іншими захворюваннями, то їх переведуть в інші лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі