На Лановеччині продовжує збільшуватися кількість хворих на коронавірус

Опубліковано:
22 Червня, 2020

На Лановечинні продовжують виявляти нових інфікованих на коронавірус. Так, станом на 22 червня підтверджено 40 випадків COVID-19. Про це повідомляє Голос Лановеччини

Зокрема, коронавірус виявили у таких населених пунктах: Ланівці — 21; Нападівка — 2; Татаринці — 7; Борщівка — 3;Лопушне — 1; Михайлівка — 1; Грибова — 3; Білозірка — 1; Юсіцівка — 1.

Як зазначає лікар Лановецької лікарні Омеляна Гулька, зараз на стаціонарному лікуванні перебуває 74 пацієнти. В інфекційному відділенні 16 хворих, з яких 11 осіб мають підтверджений діагноз «коронавірус», ще троє залишаються під підозрою. Стан усіх пацієнтів середньої важкості. Попередньо у двох людей, які хворіли на коронавірусу, повторний тест показав негативний результат.

На думку лікарів епідеміології, збільшення кількості хворих пов’язаний із послабленням карантину. Більшість людей ігнорують обмеження, і як результат збільшення кількості хворих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: