Чому за якісними та безпечними продуктами слід іти саме в «АТБ»

22.06.2020 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Якість і безпека є головними критеріями під час вибору продуктів, які мешканці Тернополя й області купують для своєї родини. Не має жодного значення, товари якої цінової категорії ми обираємо –  завжди хочеться придбати корисні та смачні продукти.

Є  місця, де можна не турбуватися про якість, термін придатності та безпеку продукції.  Це, наприклад, супермаркети найбільшої української торговельної мережі «АТБ». Зараз у 290 населених пунктах 24 областей країни відкрито 1123 таких магазини.

Вони добре знайомі майже чотирьом мільйонам громадян, які є постійними клієнтами цих маркетів, своїм широким асортиментом і гарантованою якістю продукції. Корпорація «АТБ» нині володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій: ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected» (преміальний сегмент), «Спецзамовлення “АТБ”» (середній плюс), ТМ «Своя лінія» (середній), ТМ «Розумний вибір» (найбільш економний).

Загалом на поличках кожного з таких маркетів представлено понад 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Їхню  безпеку та якість компанія гарантує не тільки власним чесним ім'ям («АТБ» успішно працює на українському ринку вже понад чверть століття), але й грошима.

В усіх супермаркетах мережі діє програма «Гарантія свіжості». Споживачу, який знайде на поличці магазину протермінований товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Таким чином, компанія фактично долучила до своєї системи аудиту якості ще й експертний потенціал мільйонів клієнтів,  недаремно ж покупців в «АТБ» вважають повноправними партнерами по бізнесу.

Варто зазначити, що випадки такого «легкого заробітку» зустрічаються геть нечасто, оскільки багаторівнева система контролю якості в «АТБ» працює як швейцарський годинник.

Побудована вона за європейським зразком і передбачає  системні внутрішні перевірки і незалежні міжнародні аудити.

null

Вже понад три роки супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Ґрунтується він принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Спеціалісти ретельно відстежують весь шлях того чи іншого продукту:  поставки сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система неймовірно складна. Вона дозволяє передбачати та попереджувати будь-які ризики.  Мільйони клієнтів «АТБ», включаючи й мешканців Тернополя,  кожного дня мають можливість придбати гарантовано якісні та безпечні товари, що відповідають найсуворішому міжнародному стандарту. У багатьох країнах світу сертифікат ISO 22000:2005  вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» створила власний відділ контролю. Експерти, що працюють у цьому підрозділі, систематично проводять перевірки (щомісячні, квартальні, піврічні та ін.). В магазинах мережі у торговому залі відбирають більше тисячі  зразків товарів, які  спрямовують до лабораторій на дослідження.  Перевірка відбувається за більш ніж двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Такий сучасний підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку кожного продукту у численних магазинах «АТБ»,  у тому числі й у нашому Тернополі.

Щоб мати можливість своєчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, компанія «АТБ» створила одну з найбільших в країні логістичних інфраструктур. Збудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління цим потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Загальний товарообіг мережі минулого року  становив 126,8 млрд грн. Тож кожен охочий знайде на поличках «АТБ» гарантовано якісні продукти на власний смак та за найбільш прийнятною ціною. Влітку важливо не тільки правильно обирати продукти, але й знати, де саме на Тернопільщині слід здійснювати покупки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі