У Бережанах невідомі поламали каруселі на одному із майданчиків. Про прикрий випадок повідомляє Ірина Фик. У коментарях під постом місцеві жителі зазначають, що бачили неодноразово, як на качелях перебували підлітки.

Цікаво що це за “коні”каталися щоб так качеля трісла??? І хто це все поправить?? Кожна качеля краща іншої”страшилки і скрипучки” для дітей. Куди з дитиною йти?? Як вона каже їдем на “цовник””, – написала Ірина Фик.

Неодноразово помічав, як підлітки сильно розгойдувались, але що говорити? Якщо батьки не виховали, вже нічого не поможе”, – зазначив у своєму коментарі під постом Андрій Марущак.

Стан дитячих майданчиків, зокрема, каруселів місцеві жителі вважають жахливим. Про це вони вказують у коментарях. Також люди скаржаться на відсутність смітників у місті та камер відеонагляду.

“Качелі як в зоні відчуження то правда,але вже домовився з деякими батьками які допоможуть замінити і доставити ті доски яких бракує. На днях проситимемо по деревообробних пилорамах, можливо, хтось посприяє матеріалом і зробимо все своїми силами!!!”, – додає Богдан Білик.

“Навіть в фільмах ужасів нема, таких качель як, в нашому парку м. Бережани встид і позор, владі”.

Якщо б була б дистипліна, майданчики були б, полюдскі, все було б під охороною, під міліцією, все було б добре. Ніхто б не лазив, не ломав, заліз би, поломав – штраф штука гривень, боялися би, але в нас такого не буде. Тому що всім на…., особливо владі! Я ще раз повторюю, в Тернополі все добре, для діток все є і нічого не ломають, бо там дійсно думають і дбають про людей. Присів на дитячий майданчик, поломав качелю – є камери всюди і заплатив штуку, вже більше не йде і не лізе. А в нас навіть не то що с…. камери неможуть встановити і охорону найняти, та зробити щось для дітей, то навіть мусорників немає. Про що, яке з себе начинати? Не люди зас..и місто, а влада наша. Якщо би був порядок – штрафи, дисципліна, все б було б окей. Ви візьміть Козову, та вона чистіша в 100 раз як наше місто, там хотя би мусорники є. Коротше, то нема прошо говорити,- написав Юра Ярема.

Як повідомив журналістам “Файного міста” перший заступник Бережанського міського голови Петро Адамович, лише за останні 5 років у місті оновлено кілька дитячих майданчиків. Щодо смітників, то вони розміщені у громадських місцях, місцях відпочинку та на вулицях районного центру.

“Ми маємо кілька нових дитячих площадок, де є різні каруселі. Діти приходять з батьками та граються. Це, зокрема, біля ставу, в центрі біля парку, біля польського костелу. Майже всі в центрі міста, облаштовані всі вони впродовж останніх 5 років. Вартість встановлених дитячих майданчиків – близько 100 тисяч гривень.

Щодо смітників, то їх по можливості розставлено на вулицях міста, громадських місцях, зупинках та парках”, – каже перший заступник Бережанського міського голови Петро Адамович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #качелі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: