У Тернополі оштрафували водія маршрутки, котрий відмовився одягти маску

Опубліковано:
21 Червня, 2020

У Тернополі мобільні групи перевіряють дотримання санітарно-епідеміологічних правил у громадському транспорті. Порушників чекають штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Раніше поліціяни спочатку робили попередження у разі порушення. Відтепер діятимуть жорсткіше, – каже начальник Патрульної поліції області Богдан Шевчук. У разі порушення – одразу складатимуть адміністративні протоколи.

«Був складений адміністративний протокол на водія, який був без маски і перевозив багато пасажирів у транспортному засобі. Від сьогоднішнього дня сформували два екіпажі поліції, які будуть займатися перевіркою маршрутних транспортних засобів по місту і по області. Далі не будемо так лояльно ставитися до водіїв, як це було дотепер».

Додамо, спеціальна робоча група перевірить діяльність автостанцій і перевізників в області. Таким чином в регіоні планують відстежувати нелегальні перевезення, а також дотримання карантинних вимог.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: