Ярослав Денчик: «Вперше зустрічаю свій День народження під наглядом COVID-19»

Опубліковано:
20 Червня, 2020

Під наглядом лікарів та з діагнозом «коронавірус» своє день народження відсвяткував Ярослав Денчик, заступник директора школи із села Білозірка, Лановецького району. Чоловікові, 17 червня, виповнилося 59 років.

У Ярослава Денчука досі не може зрозуміти де він заразився на коронавірус. Адже весь час він був вдома та проводив онлайн заняття для своїх учнів. У чоловіка,  4 червня, раптово піднялася температура до 38,5 С. Після довгих оглядів сімейного лікаря, до лікарні  його госпіталізували  9 червня уже із 40 градусною температурою. У мед закладі  йому  поставили діагноз «коронавірус».

«Сьогодні вперше зустрічаю свій День народження під наглядом ковіду. Настрій — побороти ковід з Божою допомогою та професіоналізмом лікарів і своєю витримкою. Дякую Вам, рідні, друзі, що вітаєте мене з ювілеєм….Щиро Ваш, Ярослав», — написав чоловік.

Наразі, стан Ярослава Денчука покращується. У нього нормалізувалася температура тіла та вилікувана двобічна пневмонія. Проте, лікарі продовжують боротися із трамбованими судинами пацієнта. Чоловікові, час від часу, надають кисневу підтримку та продовжують давати антибіотики.

До слова, станом на 20 червня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1643 випадки корона вірусу, з них 27 летальних та 1054 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Ярослав Денчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: