«За боротьбу з COVID-19»: медиків з Тернопільщини нагородили Орденом Святого Пантелеймона

Опубліковано:
20 Червня, 2020

У Тернополі нагородили медичних працівників Орденом Святого Пантелеймона. Нагороду медикам з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія вручив особисто архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор в управлінні єпархії ПЦУ.

Як зазначає архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, ордин є новим. Тому, в області медикам нагорода вручається вперше.

«Святий Пантелеймон був першим християнським лікарем. З найдавніших часів Святий Пантелеймон вважається покровителем лікарів. Свої лікарські знання поєднав з вірою в Бога», — додає Нестор.

Зокрема, за особистий вагомий внесок у боротьбі з короновірусом, орден отримала лікар-інфекціоніст КНП «Тернопільський фтизіопульмонологічний медичний центр» Тернопільської обласної ради Олена Герасименко, медичний директор КНП «Монастириська районна лікарня» Монастириської районної ради Олекса Меуш та лікар-анестезіолог КНП «Почаївська районна комунальна лікарня» Кременецької районної ради Андрій Капрічук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #архієпископ нестор, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден Святого Пантелеймона, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: