Епоха тієї «Кози» пройшла: у Тернополі закрився легендарний заклад

Опубліковано:
20 Червня, 2020

У Тернополі закрився легендарний бар «Коза». На згадку від закладу в центрі міста залишився лише пам’ятник з однойменною назвою. 

Як зазначає керівник закладу Олег Макогін, скоро в приміщенні артбару відкриється інший заклад громадського харчування, з іншою назвою, іншою концепцією, іншою філософією.

«Епоха тієї “Кози” пройшла. Нам потрібен був якийсь час, щоб це усвідомити. Мистецьке об’єднання “Коза” буде працювати і далі. Наприклад, плануємо в грудні провести 20-тий ювілейний “Джазбез”. Але вже без джем сейшенів в “Козі”.Чи буде реінкарнація і чи вона потрібна я не знаю. Але в мене є якесь невиразне бурчання в душі, так ніби відчув, що зголоднів. Всім дякуємо, з ким працювали, і всім, для кого “Коза” була рідною”», – йдеться у повідомлені.

До слова, більше як за 10 років існування артбар «Коза» став культовим місцем у Тернополі. Художники, музиканти, поети – кожен, хто відчував у собі творчу душу, збиралися у закладі. Кілька разів на місяць ту закладі відбувалися презентації нових видань, зустрічі літературного клубу тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Арт-бар "Коза", #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: