Медзакладам Тернопільщини закупили обладнання на суму понад 20 мільйонів гривень

Опубліковано:
19 Червня, 2020

Благодійники передали чергову партію медобладнання для лікарень Тернопільщини. Зокрема, допомогу отримала Бучацька районна лікарня, Підволочиська районна лікарня та Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Благодійники передали мобільні рентген апарати, станції моніторингу за пацієнтом, захисні костюми та респіратори для дихання. Загалом, передали устаткування на суму понад 20 мільйонів гривень.

Як зазначає головний лікар Підволочиської центральної районної лікарні Петра Маховського, у медзакладу було уже застаріле обладнання. Багато років в них була проблема із рентгенодіагностичною апаратурою і від цього страждали пацієнти. Зараз же, вони зможуть надавати якісну медичну допомогу.

До слова, чергову партію медичного обладнання Тернопільська область отримала від групи Нафтогазу. У травні вони передали обладнання для 14 лікарень, які приймали першу хвилю надання допомоги хворим на COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #каранти, #коронавірус, #медобладнання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина», #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: