У Тернополі здійснюють рейди закладами громадського харчування

Опубліковано:
19 Червня, 2020

У Тернополі мобільна група перевіряє заклади громадського харчування та торговельно-розважальні центри. Так, комісія, у складі представників поліції, Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції, провела інспекцію у 12 закладах. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

З представниками установ, щодо яких надійшло найбільше скарг від тернополян, провели профілактичні бесіди. Їм роз’яснили правила роботи під час карантину, обов’язкові санітарно-епідеміологічних норм, які потрібно дотримуватися, та терміновість усунення виявлених порушень.

До слова, мобільна група проінспектувала ТРЦ «Подоляни», ТРЦ «Райцентр», ТРЦ «Торба», заклади громадського харчування: «Рандеву», «Автопорт», «Б’янко», «На майдані», «Бульвар», «Проспект». Також додатково були проведені перевірки у закладах: «Епіцентр», «Файне місто», «Рукавичка» та «Парус».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заклади громадського харчування, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгові центри
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: