Локальна нищівна злива в Теребовлі та її околицях (Відео)

Опубліковано:
19 Червня, 2020

Такий літній дощ із грозою відбувся 19 червня 2020 року, він розпочався в самому місті о 15.05 і продовжувався більше години.

В той час, їдучи в авто, вітрові щітки не справлялися з великими потоками води, а видимість поперемінно була то нульова, то 15-30 м. Багато водіїв зупинялись через це, води по узбіччю дороги текла ріками й заповнювала бічні рови. Дощ залив грядки та городи, поля, можливо й знищив у деяких місцях сільськогосподарську рослинність.

null

Останні три роки, як всім відомо, стояла тривала посуха, від якої значно зменшився рівень води в річках, озерах, а також в сільській місцевості у криницях. Напевно тепер природа відшкодовує втрачене, але як бачимо – не досить доброякісно. Люди, які попали під зливу у легкому літньому одязі, вщент помокли до останньої нитки. За їх свідченням температура повітря раптово знизилась на десяти градусів, а то і більше, спричинила цим змерзання тіла.

null

Віктор Аверкієв, фото та відео автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: