У Тернополі продовжують очищувати водойми в гідропарку «Топільче»

Опубліковано:
19 Червня, 2020

У тернопільському гідропарку «Топільче» впродовж тижня очищують водойми. Наразі, роботи з очищення тривають поблизу Козацького острівця. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідає заступник директора КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» Тарас Дячун, очищувати водойми розпочали ще минулого року. Нещодавно роботи відновилися через нерест.

Очищення здійснюється фахівцями Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області. Вони використовують земснаряд, який здійснює роботи із розмиву ґрунту під тиском і переведення його в напіврідку масу-пульпу, яку потім переміщують у фільтраційну карту, в якій вода фільтрується, а ґрунт – осідає.

До слова, роботи з очищення водойм планують завершити впродовж місяця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гідропарк "Топільче", #Козацький острів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільський став, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: