«Щасливий домашній улюбленець»: у Тернополі відбувся флешмоб

Опубліковано:
18 Червня, 2020

У Тернополі впродовж тижня тривав флешмоб «Щасливий домашній улюбленець». Днями організатори розіграли призи серед учасників.

Як зазначає Олена Мудра, містяни ділилися світлинами та історіями своїх улюбленців в рамках тижня вдячності домашнім тваринам. Загалом, у флешмобі взяли участь 57 людей, 37 собак, 44 котики, тхір, морська свинка, два равлики та п’ять щуриків.

На учасників флешмобу також очікували призи. Організатори розіграли три домівки для котиків, 6 пачок корму для собак і котів, та три ідентифікаційні жетони для собак.

Отож, корми для своїх улюбленців виграли: власники собак – Галина Федорова, Тетяна Тарасенко та Саша Словак; власники котів – Любов Любасюк, Лана Світлана, Свєта Зьола. Нові будиночки від Саt_house_nest отримають домашні улюбленці Ліліани Овен, Вікторії Робитницької та Оксани Родомської. А ідентифікаційні жетони дісталися чотирилапим друзям Тараса Савчука, Ольги Зайчук, Алли Скалій-Гремечевської.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #домашні тварини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: