ГО «Ділові Українські Жінки» у Тернопільській області: 3 роки єдності і зростання

Опубліковано:
18 Червня, 2020

17 червня 2020 р., з дотриманням всіх карантинних вимог, відбулося відзначення 3-ї річниці діяльності Відокремленого підрозділу ГО «Ділові Українські Жінки» у Тернопільській області.

Створена ще в 2010 р. ГО «Ділові Українські Жінки» під керівництвом Наталії Колодницької (Нетовкіни) мала на меті формування свідомості громадянської активності української жінки, сприяння розкриттю її творчого потенціалу та реалізації в суспільстві, а напрямки в роботі включають просвітницьку, соціальну, духовно-культурну діяльність, а також широке та різнобічне партнерство.

null

І ось, у червні 2020 року минуло 3 роки від початку діяльності Відокремленого підрозділу ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільські області на чолі з президенткою Іриною Демкурою, Ірина Демкура, членкиня світової ради засновників компанії Amway, співвласниця ТЦ «Атріум», власниця етно-галереї «Спадок», керівниця центру розвитку жіночого підприємництва, три роки тому почала крок за кроком втілювати в життя ще одну свою мрію. Мрію об’єднати активних ділових жінок, створювати та реалізовувати цікаві просвітницькі та соціальні проекти, спілкуватися, підтримувати одна одну, рости, розвиватися та веселитися разом. 

null

На початку святкування міський голова Сергій Надал нагородив Ірину Демкуру та весь дружній колектив ГО Почесними грамотами за продуктивну соціальну та доброчинну роботу. Вітальні слова лунали від Президентки Всеукраїнської ГО «ДУЖ» Наталії Нетовкиній, Президенток організацій із Києва та Івано-Франківська. Відзанками були нагороджені усі активні членкині, віцепрезидентки Тетяна Фарина, Ольга Навроцька, Надія Березюк, Наталя Овсейко, Мельник Ліля, Наталя Стефанчук, Тетяна Демчук, Оксана Петришин, Ірина Хаєцька та ін., а також відомі підприємці регіону, які приймали активну участь в усіх доброчинних заходах організації: Юрій та Неля Хоміцькі та «Територія взуття», Анжела Гуменюк та Львівська майстерня шоколаду», ТК Тернопіль 1, Надія у Сергій Березюки та інтернет-телебачення «Медіатор», салон «Престиж», Наталя Станько та ретроран «Оскар», Наталія Моргун та «Коліжанка», пекарня-кав’ярня Олександра Івасечко та інші.

null

За 3 роки діяльності ДУЖанки Тернопілля реалізували більше 20 заходів та проєктів за різними напрямками. Особливою увагу жіночтва завжди привертали зустрічі «Ранкова кави ділової жінки», куди запрошували відомих в України жінок-лідерів таких, як Ольга Сумська, Оксана Муха, Маргарита Січкар, Снєжанна Єгорова та ін. 

Традиційним став флешмоб «фотосесія у вишиванках до Всесвітнього дня вишиванки». ДУЖанки активно підтримують народні традиції одягати кращі вишиванки на свята та прививати любов до них своїм дітям.

null

ДУЖанки за Тернополя приймають активну участь не тільки в житті міста, але долучаються до всеукраїнських проектів ГО ДУЖ. Одним з них став «Форум жіночого партнерства» в Києві, де тернополянки не тільки отримали нові знання та знайомства, але й презентували власний проект «Дитинство одне на всіх».

Благодійні проекти на підтримку дітей з особливими потребами є одним з найважливіших напрямків діяльності ДУЖ Тернопіль. Проект «Дитинство одне на всіх» – це проект, що підтримує та допомагає сім’ям, що виховують дітей з особливими потребами та на адаптацію особливих дітей у суспільстві та серед однолітків. День здоров’я та краси для мам цих дітей, підготовка та проведення фотовиставки «Дитинство одне на всіх», сюрпризи-подарунки до дня Святого Миколая, Нового року та Пасхи– це миті уваги та радості, якими ДУЖанки-тернополянки щиро ділилися.

null

Проект «Відомі жіночі постаті Тернопілля» покликаний привернути увагу до кожної активної тернополянки, що день за днем віддає свій внесок у розвиток рідного краю та держави. Небайдужі жінки, що своїм вмінням,працею возвеличують міста,села, пишуть свій сторітелінг, стаючи відомими не тільки на теренах свого краю, а й за його межами.

Тернопільська прем’єра документального фільму «Соловей співає. Доки голос має», який з успіхом пройшов у багатьох містах України, також пройшов за підтримки ДУЖ Тернопіль.

null

Кінопоказ покликаний дослідити та зруйнувати міфи, що існують в нашому інформаційному просторі, що століттями насаджувалися щодо меж, сфер та носіїв української мови.

Окемою подією, що прикрасила прихід весни 2020 в Тернопіль, стала презентація проекту народної артистки України, популярної актрису театру та кіно, ведучої Ольги Сумської, що привезла свою першу колекцію одягу під назвою RIDNA. В її основі – довгі сукні з шовку з квітковими принтами, виконаними за мотивами картин Катерини Білокур. А дефілювали у цих розкішних сукнях відомі тернополянки ДУЖанки.

null

Проект «Академія жіночого лідерства» допомагає діловим жінкам швидко і просто опанувати сучасні методи просування бізнесу. Онлайн майстер класи та офлайн тренінги про те, як використовувати програмне забезпечення, як провести аудит та сформувати присутність свого бренду в соціальних мережах та і мережі інтернет, як використати переваги онлайн присутності для розвитку своїх офлайнових проектів та компаній. Цим та багатьом іншим темам присвячений цей новий проект ДУЖ Тернопіль, що набирає обертів.

Вітаємо всіх ДУЖанок 3-ю річницею діяльності ВП ГО ДУЖ в Тернопільській області. Цікавих вам ідей, вдалих нових проектів, розвитку та процвітання!

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #ДУЖ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: