В одному із районів Тернопільщини відновили роботу громадського транспорту

Опубліковано:
18 Червня, 2020

У Кременці, де досі є велика кількість хворих на коронавірус, відновили роботу громадського транспорту. Так, від сьогодні розпочали курсувати деякі міські та приміські маршрути. Про це повідомляє Кременецька міська рада.

Наразі увесь транспорт буде курсувати за графіком вихідного дня. Поступово будуть збільшувати кількість рейсів. Як зазначають в міській раді, в автобусах перевозитимуть пасажирів лише в засобах індивідуальному захисті та відповідно до кількості сидячих мість. Пільгові перевезення за посвідченнями, які були на час карантину, не здійснюватимуться.

До слова, станом на 18 червня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 1542 випадки COVID-19, 27 – летальних, 1036 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #карантин, #коронавірус, #кременеуь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: