Міський голова Борщова Іван Кобилянський вирішує питання заборгованості зарплати медикам

Опубліковано:
18 Червня, 2020

Міський голова Іван Кобилянський взяв участь у нараді з питань проведення заходів щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам КНП «Борщівський ЦПМСД». В ході наради голова райдержадміністрації Юрій Гуцул з присутніми керівниками обговорив питання діяльності медичних закладів району, зокрема мова йшла про раціональне використання автомобілів швидкої допомоги та діяльності сімейних лікарів ЦПМСД.

В свою чергу, міський голова Іван Кобилянський довів до відома присутніх, що на 48-му засіданні сесії міської ради з ініціативи виконуючих обов’язки старост сіл громади прийнято рішення сесії щодо направлення звернення до керівника установи та керівництва районної ради і облдержадміністрації щодо недопущення оптимізації мережі АЗПСМів та ФАПів центру в межах Борщівської ОТГ. Рекомендував в.о. головного лікаря ЦПМСД Василю Комару вжити усіх необхідних заходів з метою надання якісних медичних послуг мешканцям громади та організації проведення роз’яснювальної роботи серед населення, стосовно необхідності укладання декларацій із сімейними лікарями.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарплата, #кобилянський, #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: