Тернопільські патрульні почали фіксувати швидкість за допомогою TruCam у місті

18.06.2020 10:43   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі на аварійно-небезпечній ділянці дороги, що на вулиці Степана Будного, почали фіксувати швидкість руху автомобілів. Це роблять за допомогою пристрою TruCam. Повідомили у пресслужбі патрульної поліції області. 

Тернопільські патрульні почали фіксувати швидкість за допомогою TruCam у місті — репортаж

За перевищення швидкості інспекторка патрульної поліції Лілія Березовська зупиняє водія легкового автомобіля "Шевроле":

"Ми зупинили вас у зв’язку з перевищенням швидкості, а саме – в населеному пункті ви рухаєтеся зі швидкістю 73 кілометри за годину, при допустимій – 50 км/год. Покажіть, будь ласка, ваше посвідчення водія, свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу та страховий поліс".

Водій автомобіля Ігор Цінявський розповідає – за перевищення швидкості його штрафують вперше:

"Я поспішав".

Інспекторка пояснює, який штраф має заплатити водій:

"Це – частина 1 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Сума штрафу – 255 гривень. Якщо перевищення становить понад 50 кілометрів, тоді це вже частина 3 статті 122. Сума штрафу – 510 гривень".

На оплату штрафу у водія є 15 днів, 10 днів – на його оскарження. Якщо протягом 10 днів він штраф не оскаржує, а протягом 15 не оплачує, суму штрафу подвоюють і відправляють до виконавчої комісії. 

Тернопільські патрульні почали фіксувати швидкість за допомогою TruCam у місті — репортаж

Речниця патрульної поліції області Катерина Басалига розповіла, що на вулиці Степана Будного патрульні фіксують швидкість другий день поспіль:

"До того з трукамами патрульні працювали на трасах Міжнародного значення М-09, М-12, М-19 та Р-41. Від вчорашнього дня працюють ще й у місті Тернополі. Вже зафіксували 23 правопорушення правил дорожнього руху, а саме – швидкісного режиму на понад 20 км/год". 

Тернопільські патрульні почали фіксувати швидкість за допомогою TruCam у місті — репортаж

23 водіїв, які перевищили швидкість, оштрафували на 255 гривень. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі