У Тернополі посилять контроль за дотримання правил карантину

Опубліковано:
17 Червня, 2020

У Тернополі залучатимуть громадськість для контролю за дотриманням правил карантину. Про це повідомили під час засідання міського штабу для ліквідації коронавірусу.

Враховуючи збільшення кількості хворих на коронавірус, вирішили створити мобільну групу, яка буде контролювати дотримання карантину. До складу увійдуть працівники Держпродспоживслужби, управління торгівлі міської ради, правоохоронців, муніципальної інспекції, та представники ЗМІ. Також, на сайті міської ради створять спеціальну форму, де люди зможуть повідомити про порушення.

До слова, у міській раді закликають людей дотримуватись карантинних обмежень, зокрема це стосується громадського транспорту. Нагадуємо, що перевозити перевезення пасажирів дозволяється здійснювати виключно у захисних масках та відповідно до кількості місць для сидіння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #заклади громадського харчування, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: