На Тернопільщині хулігани повернули викрадені гроші з туристичної скриньки

Опубліковано:
17 Червня, 2020

У Чорткові хулігани, які пограбували зимою туристичну скриньку, погодилися на мирне врегулювання справи. Вони добровільно віддали викрадені кошти. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Акт прийняття викрадених грошей провели публічно. Так, за участі юристки Чортківської міської ради, членів комісії для отримання викрадених коштів, слідчих, батьків та опікунів зловмисників, офіційних представників винуватців, хулігани вкинули у туристичну скриньку 3058 грн. Попередньо туристичну скриньку відремонтували за кошти хуліганів. Роботи із відновлення зламаного вартувала зловмисникам 6 200 грн.

Зазначимо, що цього року у лютому місяці четверо юнаків розбили та забрали гроші зі скриньки. Зловмисниками виявилися мешканці Заліщицького району, троє із яких – неповнолітні. Наразі, триває судовий процес.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туристична скринька, #хулігани, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: