В сусідній області тернополянина взяли в заручники та вимагали за нього викуп

Опубліковано:
16 Червня, 2020

Ледве не голівудська історія зі щасливим фіналом сталася на Івано-Франківщині. Там троє молодиків, віком від 19 до 22 років, викрали та тримали у заручниках 18-річного тернополянина. У родичів вимагали викуп сумою 60 тис. грн. В інакшому випадку погрожували «здати» юнака у поліцію за неіснуюче правопорушення.

Батьки тернополянина, боячись за життя сина, звернулися у поліцію.

– Під час проведених невідкладно оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали трьох зловмисників під час того, як батьки молодика передавали їм кошти, – повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківської області.

Викрадачам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), а також за ч. 2 ст. 189 ККУ (Вимагання вчинене за попередньою змовою групою осіб). Найближчим часом суд призначить зловмисникам запобіжний захід, як повідомляють у поліції – найімовірніше – тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заручник, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: