Заробітчани більше не будуть стояти в чергах до банку щоб оплатити послуги візового центру

Опубліковано:
16 Червня, 2020

Кредобанк запроваджує дистанційну оплату послуг пунктів прийому візових анкет. Новий сервіс дозволяє уникнути черг та сплатити збір за розгляд заяви на отримання національної візи Польщі картою будь-якого українського банку, не відвідуючи банківське відділення, а також значно скоротити час прийому платежу в касі банку, – пише Реально.

Скористатися сервісом можна на спеціальній сторінці веб-сайту банку. При виборі оплати онлайн потрібно авторизуватися за допомогою мобільного телефону, зробити фото обличчя в сервісі та додати фото першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Якщо платник оплачує послугу не для себе, потрібно додати фото паспорта громадянина України/ паспорта громадянина України для виїзду за кордон та фото першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон осіб, що подаватимуть документи на візу, і документів, що підтверджують родинні зв’язки з платником. Після перевірки поданих документів банком, що відбувається з 9.00 до 17.00 в робочі дні, заявник отримає SMSповідомлення з унікальним кодом, який використовується для призначення дати подачі документів на візу. Якщо оплата відбулася після 17.00 в робочі дні або у вихідні та святкові дні, то обробка інформації відбудеться наступного робочого дня.

 

При виборі опції оплати послуг пункту прийому візових анкет у касі банку потрібно авторизуватися в сервісі за допомогою мобільного телефону та ввести дані паспорта громадянина України для виїзду за кордон заявників. Після успішного введення даних платник отримує SMS-повідомлення з кодом реєстрації, який потрібно назвати при зверненні в касу банку з оригіналами документів.

«Сервіс онлайн-оплати послуг пунктів прийому візових анкет є черговим кроком у розвитку дистанційних каналів Кредобанку, які набули особливої важливості для клієнтів в умовах епідемічної загрози. Нова послуга спростить процес подачі заяви на візу Польщі та допоможе значно зменшити черги у банківських відділеннях», – говорить заступник голови правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #черга
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: