Віктор Овчарук нагородив переможців першого етапу змагань з кінного спорту

16.06.2020 08:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

Голова обласної ради Віктор Овчарук вручив відзнаки переможцям першого етапу відкритих регіональних змагань з подолання перешкод Equides CUP CSN*.

Команда BAYKOV феєрично відкрила змагальний сезон 2020. «Золото» на першому етапі відкритих регіональних змагань з подолання перешкод Equides CUP CSN* отримала яскрава пара Єва Павлівська та Версія, яким підкорились усі перешкоди. До слова, це перший старт на змаганнях молодої спортсменки, і одразу – потужна заявка на майбутні перемоги. Тренер Микола Сога також відзначає свою перемогу – здобуте перше місце.

Очільник області вручив відзнаки обласної ради спортсменам.

– Вітаю Вас із успішним виступом у першому етапі відкритих регіональних змагань з подолання перешкод Equides CUP CSN*, що проходять під егідою Всеукраїнської федерації кінного спорту України, – сказав Віктор Овчарук.

Голова обласної ради побажав багато майбутніх перемог спортсменам та подякував за важку працю, завзятість та наполегливість.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі