У Тернополі орудували квартирні злодії зі Львова (Відео)

Опубліковано:
16 Червня, 2020

У Тернополі поліціанти затримали трьох осіб, причетних до квартирної крадіжки. Чоловіки проникли до помешкання жительки обласного центру та викрали звідти гроші та ювілеріні вироби.

За попередньою інформацією, невідомі проникли до оселі шляхом підбору ключів. З помешкання злодії винесли золоті та срібні ювелірні вироби на суму майже 15 тисяч гривень. Втекти далеко їм не вдалося – їх затримали, коли вони сідали у свій транспортний засіб марки Volkswagen Passat. Викрадене у чоловіків правоохоронці вилучили. 

“Розшуківці отримали інформацію від колег із Львівської області про групу квартирних злодіїв. Саме це допомогло оперативникам Тернопільщини вчасно зреагувати та не допустити масових крадіжок. Підозрювані – жителі Львівської області віком від 25-30 років. Усі троє уже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини”, – каже старший оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП Анатолій Гребінчук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: