Житель Тернопільщини постійно знущається над рідною матір’ю

Опубліковано:
15 Червня, 2020

Зловмисникові інкримінують статтю 126-1 ККУ – домашнє насильство. Покарання за це – від громадських робіт до позбавлення волі на строк до двох років, – повідомляють поліціянти.

60-річна жителька села Угринь, що на Чортківщині  не раз зверталася до поліцейських з проханням захистити її від сина, з котрим проживає. 36-річний зловмисник ніде не працює, зловживає алкоголем і систематично знущається над матір’ю: чинить щодо неї психологічне насильство, виганяє з дому, принижує нецензурними словами, погрожує фізичною розправою. Жодні профілактичні бесіди, адміністративні стягнення на чоловіка не діють.

Черговий виклик наряду поліції до сімейного дебошира завершився кримінальним провадженням. Нещасна жінка сама попросила правоохоронців притягнути горе-сина до кримінальної відповідальності, бо боїться за власне життя та здоров’я.

Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #насилля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: