Пробне ЗНО на Тернопільщині відбудеться в іншому форматі

Опубліковано:
15 Червня, 2020

12 червня Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови №392, якою встановлено карантин з 22 травня до 22 червня 2020 року. Відповідно до затверджених змін, пробне ЗНО виключено із переліку заходів, проведення яких дозволено у період карантину (у підпункті 4 пункту 3 постанови №392 виключено слово «пробне»). Однак учасники зможуть пройти тестування у режимі онлайн, кажуть в управлінні освіти і науки Тернопільської ОДА. 

«Дві сесії пробного ЗНО мали бути проведені 15 та 17 червня 2020 року. Однак, зважаючи на ситуацію, яка склалася, пробне ЗНО не буде проходити у такій формі, як воно мало бути. Тобто на пункти тестування не з’являються ні учасники, ні інструктори. Залишаються тільки відповідальні за ці пункти та їх помічники. Уся інформація щодо пробного ЗНО буде розміщена у  електронних кабінетах учасників  тестування. Кожен учасник зможе пройти тестування вдома. Для цього 15 червня об 11:00 потрібно  зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури. Вдома можна виконати всі завдання, і внести свої відповіді до сервісу визначення результатів», – зазначила начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: