Як часто потрібно займатися сексом?

14.06.2020 21:13   Джерело: Добре місто
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Вчені проаналізували те, як регулярний секс впливає на організм. Виявилося, єдиного разу на тиждень буде достатньо для того, щоб запустити процес схуднення. Це пов’язано з тим, що навіть невелика «одноразова» доза окситоцину поліпшить сон, а він, у свою чергу, відрегулює кількість гормонів голоду.

Читайте також

Погана новина для чоловіків: вчені сказали, що розмір має значення
Науковці розповіли, як змінює людину келих пива
Чому чоловіки живуть менше: секс після 50 — корисний тільки жінкам

Якщо ви читали, що секс перешкоджає застуді, то знайте: це правда, однак для такого цілющого ефекту заняття сексом повинні відбуватися не рідше двох разів на тиждень. Якщо займатися приємним інтимним заняттям хоча б три рази за сім днів — значно знизите ризик інсульту. Додайте ще раз — і ваша шкіра стане виглядати краще за рахунок вироблення гормону росту, що знижує кількість жиру в організмі.

А зовсім частий секс — від п’яти до семи разів на тиждень — переводить користь на духовно-інтелектуальний рівень: активна інтимне життя, кажуть вчені, підвищує життєвий оптимізм і енергетичні рівні, а також сприяє розвитку творчості. Крім того, постійне підживлення організму ендорфінами знижує рівень стресу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Добре місто  

Коментарі