«Велике будівництво» на Тернопільщині: Олександр Кубраков проінспектував ремонт дороги М-19

14.06.2020 09:13   Джерело: TeNews
Автор : Новини Тернопілля

13 червня Тернопільщину відвідав голова Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков. Зокрема, він  ознайомився з ходом ремонтних робіт на відрізку дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

«Це один з об`єктів, який входить у програму «Велике будівництво», ініційованої безпосередньо Президентом України Володимиром Зеленським, - зазначив Олександр Кубраков. - Ми плануємо відремонтувати цю дорогу на всій її протяжності у Тернопільській області. Сподіваюся, всі роботи буде виконано якісно і вчасно. Для прикладу у 2019 році на Тернопільщині було відремонтовано всього 18 км доріг. А цього року наш амбітний план -  162,1 км нових та сучасних доріг».

null

Він наголосив,  що у 2020 році Україна залучає на дорожні роботи рекордні 112 млрд.  грн. Загалом, у рамках національного проекту «Велике будівництво» планується відремонтувати більше 6500 км доріг.

Ремонт на відрізку дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече стартував 9 червня. Зокрема,  розпочато фрезерування 17-кілометрової ділянки в районі від населеного пункту Дружба (345 кілометр дороги М-19). Працює 3 фрези підрядної організації Техно-Буд-Центр, яка виграла тендер на ремонт. Також виконується планування узбіччя.

«Всі проекти, які ми реалізовуємо у рамках Президентської програми «Велике будівництво», - наш пріоритет. Дорога М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече – важлива артерія, яка веде до курорту Буковель. Також у нашій області є багато  місць для паломництва та різні туристичні родзинки. Тому дуже важливо, щоб дороги, які ведуть до них, були відремонтовані. Крім того,  фірма, яка виграла цей тендер, готується до запуску ще одного асфальтного заводу. А це – додаткові робочі місця та надходження до місцевих бюджетів», - наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Також він наголосив, що гарантійний термін експлуатації дороги М-19 після ремонту становитиме 10-15 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі