У місті Борщеві незабаром встановлять дитячий майданчик та облаштують зону відпочинку для дітей

Опубліковано:
13 Червня, 2020

У місті Борщеві незабаром встановлять дитячий майданчик та облаштують зону відпочинку для дітей. Так, у рамках реалізації «Громадського бюджету» розпочато реалізацію першого проекту – переможця для дозвілля малечі.

Саме у листопаді проект «HAPPY PARK» (автор Андрій Присяжний) став одним із переможців «Громадського бюджету», ідею автора підтримало – 438 мешканців громади, а із міського бюджету передбачили кошти у сумі 171 700 грн.

Уже сьогодні на території, яка виділення під майданчик у «Замковому лісі» розпочато видалення насаджень, проводиться вирівнювання території та впорядкування самої ділянки.

Міський голова Іван Кобилянський спільно із автором проєкту Андрієм Присяжним ознайомились з станом проведення цих робіт, а також обговорили можливості подальшої реалізації проєкту. Міського голову проінформовано, що ініціативною групою мешканців міста Борщева заплановано облаштувати на цій території також спортивний майданчик для молоді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #іван кобилянський, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: