Водій з Тернополя, що пропонував патрульному поліцейському хабар, постане перед судом

Опубліковано:
13 Червня, 2020

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом пропозиції 5 тис грн неправомірної вигоди поліцейському.

Встановлено, що 2 травня близько 12-ї години ночі, на вул. 15 Квітня в Тернополі, за порушення правил дорожнього руху, патрульні зупинили автомобіль Toyota Camry, за кермом якого перебував водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився пройти освідування на місці чи в найближчому медичному закладі. Натомість запропонував інспекторам неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень за не складання стосовно нього адміністративного протоколу  за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, водій продовжував наполягати на своїй пропозиції.

Завершено розслідування за ч.1 ст.369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує будь-якої дії з використанням службового становища).

Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: