У мережі YOUTUBE народний артист України Віктор Павлік опублікував відео на нову пісню «Вперше». Музику для цієї композиції написав Геннадій Крупник, слова  – Діанни Гольде, Аранжування – Івана Рокіщука.

Нагадаємо, український співак, артист мистецької агенції Територія А, гітарист, Народний артист України Віктор Павлік – уродженець Терн6опільщини. Народився  31 грудня 1965 року на у Теребовлі. Випускник кафедри естрадного співу Київського національного університету культури та мистецтв. 1983 року розпочав працювати художнім керівником ВІА «Еверест» Микулинецького районного будинку культури (Тернопільська область). 2 роки навчався у ПТУ № 18 м. Комсомольська Полтавської області, яке закінчив у 1984 році. Тут народився і виріс його син Олександр. У 1989 році закінчив Теребовлянське культурно-освітнє училище за спеціальністю диригент хорового колективу, вокаліст. Упродовж 1992–1995 років виступав у Тернопільській обласній філармонії, в гурті «Анна Марія». У той період група стала переможцем багатьох конкурсів і фестивалів в Україні та закордоном. 1994 року пісня «Ти подобаєшся мені» Сергія Лазо стала найкращим ліричним шлягером України, а «Анна Марія» — найкращим поп-гуртом України. 1993 року колектив нагороджено дипломом «За високу культуру виконання і відповідність міжнародним стандартам». З фанатами у 1996 році повернувся з Туреччини до Києва з піснею «Шикидим», що стала дуже популярною. 2000 — видав спільний з Анжелікою Рудницькою альбом «Диво», який названий найпопулярнішим альбомом року. Капітан футбольної команди зірок української естради «Маестро». Володіє турецькою мовою. Уболівальник київського «Динамо». 2011 року був номінований на премію YUNA у категорії «Найкращий виконавець» за досягнення у музиці за 20 років. 14 грудня 2013 року відмовився виступати на антимайдані в часі Євромайдану за гроші, запропоновані від кіл, близьких до ПРУ. Сума, від якої відмовися, в десятки разів перевищувала його звичайний гонорар, проте, бувши прихильником політики Віктора Януковича, давав концерти на зборах. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павлік, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: