Підволочиська ОТГ стала учасником програми «Академія культурного лідера»

Опубліковано:
12 Червня, 2020

Днями стали відомі переможці освітньо-тренінгової програми «Академія культурного лідера». Як повідомляють у Тернопільському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою»,  до Міністерства культури України надійшло 72 заявки з 23 областей України. Перемогу здобули 45 команд з різних областей, серед яких представники Підволочиської громади, які єдині з Тернопільщини змогли здобути перемогу.

«Наші консультації з проєктного менеджменту для громад Тернопільщини дають свій результат. Минулого місяця наш експерт з регіонального розвитку Тарас Рашкевич проводив для представників Підволочиської громади онлайн-консультацію саме з написання проектних заявок на актуальні гранти, серед яких була програма «Академія культурного лідера. Експерт супроводжував громаду на усіх етапах написання заявки, але робота була командною. Радіємо разом з фахівцями Підволочиської громади, сподіваємося, проєкт виправдає всі їхні сподівання», – зазначила Наталія Онищук, керівниця Тернопільського регіонального офісу U-LEAD.

null

Академія культурного лідера – освітньо-тренінговий проєкт, запроваджений Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО «Інститут культурної політики». Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем своєї громади через культурно-мистецькі проєкти.

«Учасники програми впродовж року працюватимуть над проєктами для своїх громад та отримають навички з проєктного та грантового менеджменту. Крім того, команди-учасниці матимуть змогу для спілкування та обміну досвідом, розробки спільних проєктів під час міжмодульних конференцій. Найбільш активні і успішні учасниками матимуть можливість взяти участь у навчальних візитах до Німеччини, Чехії та Швеції. А ми тим часом продовжуємо консультувати громади. Сподіваємося, що невдовзі отримаємо хороші новини про нові перемоги наших громад у різноманітних грантових конкурсах», – розповідає Тарас Рашкевич.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #U-LEAD з Європою, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: