На Тернопільщині п’яний чоловік намагався зарубати сокирою двох дітей та дружину

Опубліковано:
12 Червня, 2020

У приватному будинку в селі Бересток Заліщицького району криваву розправу над родичами вчинив місцевий житель. Зловмисник, повернувшись додому у стані алкогольного сп’яніння, з сокирою накинувся на колишню дружину, її сина та товариша пасинка. 

“Того дня підозрюваний повернувся додому на напідпитку. 53-річний чоловік з дружиною розлучені, проте проживали разом. Жінка з сином та його товаришем, котрого прийняли до себе жити, випивали. На прохання і йому налити, чоловік отримав категоричну відмову. Коли ж застілля закінчилося і всі пішли спати, зловмисник, взявши сокиру, попрямував до кімнати, де відпочивали пасинок з другом. Перші два удари нападник наніс приймаку, відтак двічі замахнувся і вдарив пасинка. На крик зі своєї кімнати вибігла колишня дружина. Їй теж дісталося”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Від загибелі потерпілих врятувало лише те, що нападник завдавав удари обухом сокири. Після надання медичної допомоги всі троє були відпущені додому.   

Поліцейські, що прибули на місце події, затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК. Знаряддя злочину вилучено. Триває досудове розслідування. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сокира, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: