Селяни проти поліції: на Тернопільщині побили патрульних, які складали протокол на порушника

11.06.2020 22:13   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

Інцидент стався у селі Сапогів Борщівського району. Двоє поліцейських, перебуваючи в добовому наряді під час виконання службових обов’язків зупинили на сільській вулиці автомобіль, водій якого у нічний час їхав без увімкненої фари.

З’ясувалося, транспортний засіб був технічно несправним, до того ж кермувальник не мав при собі водійського посвідчення, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Під час винесення постанови про адміністративне правопорушення, до поліцейської машини почали сходитися місцеві мешканці. Один з них, перебуваючи у нетверезому стані, накинувся з кулаками на правоохоронців, завдавши їм тілесних ушкоджень.

27-річного зловмисника було затримано в порядку статті 208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Йому оголосили підозру за частиною 2 статті 345 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі