Двічі вистрелив в обличчя: на Тернопільщині чоловік почав стріляти по людях

Опубліковано:
9 Червня, 2020

У селі Великі Млинівці Кременецького району посеред дня чоловік почав стріляти по людях. Одному потерпілому він двічі вистрелив в обличчя, іншому – у груди.

Як повідомляє поліція, під час конфлікту на заправці зловмисник розпочав стрільбу. На місце події викликали швидку, а сам же зловмисник втік з місця подій.

Правоохоронці встановили, що разом  з товаришами чоловік був на території відпочинку біля заправки. Між ними виник конфлікт. Інший же відпочивальник вирішив розборонити чоловіків, за що і поплатився. В результаті чого, 41-річний зловмисник дістав вогнепальну зброю і майже впритул двічі вистрелив в обличчя 29-річному кременчанину. Товариша, який намагався зупинити стрілянину, поранили також.

Наразі, чоловік перебуває у розшуку.

 

Фото ілюстративне

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Великі Млинівці, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрільба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: