На Тернопільщині помер 74-річний правоохоронець Ненашка Анатолій Омелянович.

Майже все своє життя він віддав Вктор Овчарук: Область отримала ІФА-тести для визначення наявності антитіл до COVID-19. Це нам допоможе краще підготуватися до ймовірної другої хвилі епідемії

«На Тернопіллі працюватиме три лабораторії, які здійснюватимуть аналізи з допомогою високоякісних ІФА-тестів для визначення наявності антитіл до COVID-19, – зазначив голова обласної ради Віктор Овчарук. – Це – Тернопільська обласна університетська лікарня, друга міська лікарня міста Тернополя, Теребовлянська центральна районна лікарня. Саме у цих закладах є всі умови, щоб максимально швидко за один, максимум, за два тижні провести обстеження.  

         Тести виробництва швейцарської корпорації La Roche, яка є одним зі світових лідерів у сфері біотехнологій, доправлені в Україну Фондом Петра Порошенка. Швейцарські ІФА-тести La Roche мають високу специфічність (99.2%) і 100% чутливість до коронавірусу.

         Такі обстеження дадуть нам можливість з’ясувати наявність імунітету до коронавірусу в наших краян, а відтак краще підготуватися до ймовірної другої хвилі епідемії. А не так, як сталося на початку першої, коли в області зокрема та в Україні в цілому не було необхідної кількості ні масок, ні захисних костюмів, не говорю вже про апарати штучної вентиляції легень.

        Тестування здійснюватимуть безкоштовно. Найперше тестуватимуть категорії громадян, які перебувають в групі ризику, зокрема – медичних працівників та членів їхніх родин, громадян із вразливих категорій».

 

 

службі в органах внутрішніх справ. За тридцять років роботи, чоловік пройшов шлях від оперативника до начальника підрозділу. А у 2003 році вийшов на пенсію у званні підполковника. Останні свої роки він боровся з недугою, проте хвороба виявилась сильнішою.

Особовий склад Головного управління Національної поліції Тернопільщини та члени ветеранської організації висловлюють співчуття рідним та близьким Анатолія Омеляновича Ненашка.

Джерело

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зсу, #Ненашка Анатолій Омелянович, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підполковник, #праоохоронець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: