На Тернопільщині стартує футбольний сезон 2020/2021

Опубліковано:
9 Червня, 2020

Вже з 14 червня на Тернопільщині розпочинається футбольний сезон 2020/2021. Поки відомі команди вищої та першої ліг.

Як повідомили в Асоціації футболу Тернопільщини, старт чемпіонату довелося відкласти через поширення коронавірусу.

За попереднім складом учасників до вищої ліги будуть включені такі команди: «Агрон» (В. Гаї), «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ), «Вся Україна – Колос» (Бучач), «Зоря» (Хоростків), «Медобори» (Зелене), «Поділля» (Васильківці), ФК «Козова». До цього числа може додатися ще від однієї до чотирьох команд. У разі, якщо загальна кількість колективів буде вісім, змагання відбуватимуться в три кола, десять і більше – два.

Першу лігу мають сформувати: «Колос» (Зборів), ФК «Трибухівці», «Арсенал» (Білокриниця), «Нива» (Підгайці), «Віго-Острів» (Тернопільський р-н), ФК «Нараїв» (Бережанський р-н), «Рідна Борщівщина» (Борщів), «Вікнини» (Вікно, Гусятинський р-н), «Кристал» (Чортків), ФК «Мельниця» (Мельниця-Подільська), «Нива» (Городниця), ФК «Плотича» (Білецька ОТГ), «Хатки» (Бережани). Змагання проходитимуть у традиційні два кола.

Наразі під знаком питання дві команди – бережанські «Хатки» та ФК «Плотича».

– Зауважуємо, змагання відбуватимуться з дотриманням усіх санітарних норм та застережень. Ймовірно, навіть за відсутності глядачів, – повідомляє АФТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: