У Польщі судять українця, який убив двох заробітчан із Тернопільщини

06.06.2020 23:13   Джерело: Тернополіс
Опубліковано : Новини Тернопілля

До районного суду у Любліні надійшов обвинувальний акт у справі 36-річного громадянина України, який ножем убив двох своїх співвітчизників.

За скоєне українцеві загрожує довічне ув’язнення, повідомляє Тернополіс з посиланням на “Радіо Люблін”.

Нагадаємо, трагедія трапилася у грудні минулого року у польському містечку Доброслав, що у Пулавському повіті Люблінського воєводства.

Тоді у житловому будинку на території одного з місцевих розсадників рослин виявили тіла двох українських заробітчан з численними колото-різаними ранами.

На тілі одного загиблого українця було 18 ножових поранень, на тілі іншого – п’ять.

Як згодом стало відомо, загиблими українцями виявилися двоє чоловіків зі Зборівського району Тернопільської області. Вони приїхали до Польщі на заробітки і працювали у розсаднику з вирощування молодих дерев та кущів.

Польські правоохоронці швидко вийшли на слід зловмисника, який скоїв цей страшний злочин. Ним виявився 36-річний громадянин України – зловмисник був знайомий зі своїми жертвами, він також скоїв пограбування, заволодівши значними коштами своїх жертв.

Слідчі, які вели розслідування цієї резонансної справи, звинуватили 36-річного українця у навмисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю.

Як інформує “Радіо Люблін”, обвинувачений свою вину визнав, але відмовився пояснити мотиви злочину.

Відповідно до польського законодавства, за скоєне зловмисникові може загрожувати навіть довічне ув’язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополіс  

Коментарі