Сьогодні 6 червня відійшов у вічність  лікар з гігієни праці Борщівського міжрайонного відділу ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» Павельєв Микола Дмитрович.

Як зазначають його колеги, він був відданий своїй справі та гарним фахівцем. Завдяки йому розвивалося санітарно-епідеміологічний добробут району.

«Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину», — зазначають в ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #гігієна праці, #ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Павельєв Микола Дмитрович, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: