«Стихія танцю online»: у Тернополі триває грандіозний конкурс

Опубліковано:
6 Червня, 2020

У Тернополі 6 червня о 14.00 год розпочинається грандіозний конкурс «Стихія танцю online». Переможців будуть обирати за трьома критеріями: танцювальний відеоролик, хореографія та креативність.

Як зазначають організатори, кожного дня будуть публікуватися відеоролики конкурсантів, які матимуть рівно 24 години, щоб за них віддали свої вподобання. Після закінчення терміну, із 60 танцювальних пар буде обрано лише три переможці, одну яких оберуть глядачі. Згодом такий конкурс планують організувати на міжнародному рівні.

До слова, змагатися будуть танцівники студії Танго Данс Компані. Проголосувати за сподобавши вам пару можна на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/2020c.t чи в Instagram(@t.a.n.g.o_dance_company)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Стихія танцю online», #андрій підлужний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: