Чергове послаблення карантину: які установи відкриються на Тернопільщині?

05.06.2020 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині чергове послаблення карантинних обмежень. Уже віднині у місті запрацювали заклади громадського харчування, дозволили проводити релігійні заходи тощо.

Як зазначають в Тернопільські обласній державній адміністрації, з 12 червня запрацюють заклади позашкільної освіти, а люди, яким виповнилося більш як 60 років, зможуть не дотримуватися самоізоляції. Також, знімуть статус «госпіталь для надання медичної допомоги пацієнтам з підозрою на COVID-19» з Монастириської, Козівської та Заліщицької районних лікарень.

Проте, не зважаючи на послаблення, у деяких районах збільшується показник захворюваності. Наразі Тернопільський та Збаразький райони, а також місто Тернопіль, перебувають під спостереження. Також, високий рівень захворюваності залишається у Кременецькому та Шумському районах.

До слова, станом на 5 червня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1234 випадки корона вірусу, 26 – летальних, а 964 людини одужало.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі