Тернопільські оперативники затримали наркокур’єра

Опубліковано:
5 Червня, 2020

Оперативники затримали 22-річного мешканця Тернополя, який у місті розповсюджував наркотики. Незаконний підзаробіток він знайшов через інтернет-мережу. Повідомляють у Нацполіції області.

Коли в Telegram продавці розмістили оголошення про пошук кур’єрів у Тернополі, хлопець погодився на співпрацю. За одну закладку отримував п’ятдесят гривень, – розповідає начальник управління протидії наркозлочинності в області Михайло Димида.

За його словами, оперативники вже місяць відстежують осіб, які роблять написи на будинках з інтернет-адресами, а також “закладчиків”:

“Працівники поліції, патрулюючи вулицями Тернополя, виявили чоловіка, який поводив себе неадекватно. Коли правоохоронці намагалися підійти до нього, він почав тікати. Але його наздогнали”.

У чоловіка виявили 37 готових закладок із амфетаміном, PVP та марихуаною. Він розповів поліцейським, що придбав ці речовини через інтернет, щоб далі продавати.

Тернопільські оперативники затримали наркокур'єра
 

Перед затриманням він встиг зробити 6 закладок. Їх знайшли і вилучили працівники поліції.

Хлопцеві повідомили повідомили про підозру за частиною 2 статті 307 ККУ. Це незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів групою осіб. За це можуть покарати позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Вирішують, яку міру запобіжного заходу йому обрати. Також оперативники встановлюють інших осіб, причетних до незаконної торгівлі.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: