На Тернопільщині відзавтра послаблюють карантин

Опубліковано:
4 Червня, 2020

Відзавтра на Тернопільщині в усіх районах, окрім Кременецького та Шумського, послаблять карантин. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні обласної комісії з техногенної безпеки.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук розповів, що в Тернопільському та Збаразькому продовжать епідспостереження. 

На Тернопільщині відзавтра послаблюють карантин

Відзавтра дозволять харчуватися в кафе і ресторанах усередині приміщень. Між відвідувачами і надалі має бути дистанція щонайменше півтора метри і за одним столом має бути не більше 4 осіб, не враховуючи дітей:

“У нас з 5-го червня дозволяється діяльність закладів культури, дозволяється особам старшим від 60-ти років не дотримуватися самоізоляції. Також з 12-го числа відновлюється робота закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування”, – розповів Ігор Гайдук.

З резервного фонду області виділять 45 тисяч гривень для того, щоб тестувати на антитіла призовників. З цією пропозицією звернувся виконувач обов’язків обласного військового комісара Олександр Скумбрій. 

На Тернопільщині відзавтра послаблюють карантин

Закупити таких тестів планують на приблизно 720 осіб, розповів Олександр Скумбрій.

Термін перебування призовника на території обласного збірного пункту – до 3-х діб, повідомив Олександр СкумбрійЗа його словами, призов на строкову військову службу розпочався 25 травня і триватиме до 30 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: