Степан Барна: Тернопільщина отримала першу партію ІФА-тестів для медиків (Відео)

Опубліковано:
4 Червня, 2020

Тернопільщина отримала партію тестів імуноферментного аналізу. Їх передали у три лікарні – Тернопільську університетську, Тернопільську комунальну міську лікарню №2 та Теребовлянську районну лікарню. Чому саме в ці лікарні, – бо там є лабораторії, де є можливість проводити відповідне тестування.

«Пріоритет для нас – медики, тому їх будуть тестувати першими. Це, власне, продовження ініціативи щодо допомоги медичним працівникам, з якими ми працювали і щодо забезпечення захисними костюмами, пульсоксиметрами й окулярами, будемо працювати далі і по ІФА-тестах. Допомога від Фонду Петра Порошенка і команди «Європейської Солідарності» – в дії!», – наголосив голова фракції Європейської Солідарності у Тернопільській обласній раді.  

Нагадаємо, Фонд Петра Порошенка разом з компанією Рошен та волонтерами закупили понад 130 тисяч захисних костюмів для медиків, 10 тисяч антивірусних окулярів, профінансували закупівлю, ремонт і забезпечення розхідниками понад 50 апаратів ШВЛ, оплатили понад 50 тисяч продуктових наборів для людей із вразливих категорій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тест
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: