У Києві 50-річний чоловік розбещував школярок: Прокуратура почала розслідування

Опубліковано:
3 Червня, 2020

У Києві 50-річного місцевого жителя запідозрили у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні порнографічного матеріалу за участю дитини. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури. 

“Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 50-річному чоловіку у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них”, – повідомили у пресслужбі відомства. 

Як стало відомо, підозрюваний познайомився з малолітніми потерпілими у магазині під час здійснення покупок та попросив номер телефону однієї з них.

Після чого чоловік почав спілкуватися зі школярками за допомогою смс-повідомлень, а за деякий час запросив їх до себе додому. Там киянин почав схиляти дівчат до вживання алкогольних напоїв, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до вступу в статевий контакт.

 

Також було встановлено, що протягом кількох місяців чоловік продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим. Для цього він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів секс-знайомств, де від її імені вів переписки з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду.

 

Після розслідування правоохоронці затримали чоловіка та повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб), частинами 2, 4 і 5 статті 301 (виготовлення та поширення порнографії) та частиною 3 статті 303 КК України (втягнення малолітньої у заняття проституцією). Наразі киянину було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Встановлюється причетність чоловіка до вчинення інших злочинів. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #педофіл, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: