«Поки всі вдома — змінюйся»: Оксана Скиталінська

Опубліковано:
3 Червня, 2020

Спалах будь-якої хвороби нагадує про необхідність зміцнення імунітету, а він − у всьому нашому тілі.

Отже, важливо дбати про здоров’я, і чим раніше це розпочати, тим краще. Такий висновок може зробити кожен після спілкування з лікарем-дієтологом Оксаною Скиталінською, засновницею Академії Довголіття Dr. Skytalinska, віцепрезиденткою Асоціації дієтологів України та експерткою ООН з активного довголіття.

️Багато вільного часу у зв’язку з пандемією багатьох змусив переглянути цінності та зрозуміти, що здоров’я понад усе. Але турбуватися про нього треба правильно, і тут важлива роль належить збалансованому харчуванню. Організм повинен достатньо отримувати вітамінів, мікроелементів, омега-3 жирних кислот, клітковини, білків. Так, наприклад, вітамін С “викидає” з організму уражені клітини, і тому він просто необхідний для детоксикації організму. Вітамін D сприяє засвоєнню вітаміну С, а також зменшує ризик мутацій. Клітковина є прекрасним сорбентом, вбирає отрути, токсини, надлишок жирів. І треба знати, що найбільше корисних речовин надходить з овочами, ягодами, тому вони повинні займати половину раціону.

null

Для зміцнення імунітету замало тільки правильно харчуватися. Як наголосила під час нашого ефіру пані Оксана, потрібен також повноцінний сон. Так, з 23-ї години та до 2-ї в організмі виробляється 70% добової кількості мелатоніну – гормону, який захищає нас від стресів, а ще − сприяє відновленню повноцінної роботи мозку.

Рух і фізичні вправи сприяють відновленню енергії, і чим старша людина, тим більше їй це потрібно.

Збалансоване харчування, повноцінний сон і активний спосіб життя зміцнюють здоров’я, а це − гарний вигляд і чудовий настрій. Саме вони скажуть про вас як про успішну, впевнену у собі людину.

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Вже найближчим часом ми зустрінемося зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома – Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поки_всі_дома, #скиталінська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: