Митрополит Почаївський Володимир УПЦ (МП) вважає, що з вакцинами від коронавірусу вводитимуть чіпи

Опубліковано:
3 Червня, 2020

Митрополит Почаївський Володимир (Мороз), вікарій Київської митрополії УПЦ (МП) та намісник Почаївської лаври, 26 травня цього року від імені монастиря підтримав заяву Синоду Православної Церкви Молдови (Московського Патріархату) від 19 травня. У цій заяві, зокрема, владу Молдови звинуватили у змові із засновником компанії «Microsoft» Біллом Гейтсом, який начебто за допомогою  через вакцини від коронавірусу намагається впровадити чіпізацію людей по всій планеті. Вживлювати в організми людей мікрочіпи, він, нібито, хоче, аби контролювати усіх за допомогою технологій 5G”. Про це  повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на сайт Молдавської митрополії РПЦ.

Пропри те, що заяви Молдавського Синоду не сприйняли чимало церковних та світських діячів та вважають її конспірологічною нісенітницею, митрополит Почаївський Володимир (Мороз) з духівниками   монастиря продовжують застерігати від щеплень проти COVID-19.

В офіційному зверненні, яке оприлюднили на сайті Молдавської митрополії, митрополит УПЦ (МП) пише: “Підтримуємо Вашу сповідницьку позицію. Бажаємо, щоб Ви і надалі твердо і рішуче захищали християнські цінності і попереджали православних християн про небезпеки нашого часу”.

adresare-poceaev-catre-sinodul-BOM-01.jpg

2.jpg

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лавра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #прививка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: