Не припустимо, щоб директор, тренери та спортсмени тернопільської ДЮСШ з боротьби займалися «тітуханством»! – звернення АТОвців

02.06.2020 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У селі Дворіччя на Теребовлянщині вчора, 31 травня, керівник ТОВ «Микулинецький бровар» Степан Троян з групою спортсменів намагалися відібрати ставок у ветеранів АТО.

Як ми вже повідомляли, із криками, штовханиною та непорозумінням, 31 травня, у селі Дворіччя на Теребовлянщині вирішували подальшу долю пайовиків й місцевого ставка.

Учасників російсько-української війни ця ситуації вкрай обурила. До редакції «Тернополян» члени громадської організації «Об’єднання бойових побратимів» надіслали своє колективне звернення.

– Ми, АТОвці Тернопільщини, вкрай обурені конфліктною ситуацією, яка виникла у Дворіччі на Теребовлянщині. Одіозний ексрегіонал Степан Троян вирішив привласнити усю Микулинецьку громаду. Цього разу він намагається всіма силами відібрати ставок, на якому проходять реабілітацію ветерани АТО. Для досягнення своєї мети вчора він силою вривався на збори селян у Дворіччі та навіть залучив групу чоловіків спортивної статури, які всіляко провокували АТОвців на бійку.

Найобурливіше у цій ситуації те, що спортсмени – відомі тернопільські борці греко-римського стилю, які, до того ж, є дитячими тренерами. Невже комунальна установа Тернопільської міської ради ДЮСШ з греко-римської боротьби виховує тих, хто вирішує справи кулаками?!

Читайте також

На Тернопільщині у селі Дворіччя ексрегіонал Троян з групою спортсменів намагалися відібрати ставок у ветеранів АТО

Серед натовпу «захисників» Степана Трояна були помічені директор КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Андрій Телебан, заступник директора школи Ілля Томбоштейн, тренер Віталій Ліщинський, відомий борець Андрій Антонюк та інші. У той час, коли на фінансування школи Тернопільська міськрада виділяє значні суми, «спортсмени» займаються залякуванням селян та ветеранів війни. У кращих традиціях 90-х вони намагалися «пояснити», що ставок належить їхньому «покровителю» Степану Трояну. Якби не втручання правоохоронців, то суперечка переросла б у серйозніше протистояння, адже один із борців намагався вдарити учасника АТО.

Ми вдячні керівництву ПОП «Тернопільське» за облаштування на ставку у Дворіччі місця для відпочинку й оздоровлення. Ветерани не дадуть колишнім регіоналам й всіляким «вибивайлам»  нахабно привласнити цю територію.

Ми вважаємо цю ситуацію неприпустимою та негайно вимагаємо відповідної реакції від керівництва школи з греко-римської боротьби, – заявляють учасники україно-російської війни. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі