Тарас Демкура ініціював створення Центру підтримки малого та середнього бізнесу

Опубліковано:
2 Червня, 2020

Віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України Тарас Демкура виступив з ініціативою створення Центру підтримки малого та середнього бізнесу (ЦПМСБ) для боротьби з економічними наслідками пандемії.

Такі центри будуть працювати у всіх регіонах України і до них можуть звернутися за допомогою та консультаціями представники бізнесу.

Міжнародна торгова палата (ICC), будучи інституційним представником більш ніж 45 млн компаній у більш ніж 100 країнах світу, ще на початку квітня 2020 р. наголосила на обов’язковості порятунку малих і середніх підприємств. 

null

“Це питання має першочергове значення забезпечення поточного та майбутнього функціонування світової економіки та життєзабезпечення мільярдів людей робітників по всьому світу”, — йшлося у повідомленні ICC.

Саме ICC є розробником Incoterms — міжнародних комерційних умов, комплекту міжнародних правил з тлумачення найбільш широко використовуваних торговельних термінів (умов) в галузі міжнародної торгівлі.

null

Метою створення ЦПМСБ є підтримка мікро, малого та середнього бізнесу України в умовах карантину, ознайомлення зі світовими практиками маркетингу та менеджменту, презентація інвестиційних можливостей та експортного потенціалу українського бізнесу для підприємств, організацій та приватних осіб-підприємців; сприяння у створенні дієвого механізму взаємодії суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців.

Тарас Демкура запрошує до співпраці представників МСБ та підприємців, які знаходяться у пошуку нових цікавих інвестиційних проєктів.

Контактна інформація за тел: +380 (50) 377 3 71; +380 (67) 270 35 03.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: